Vanliga frågor

Vi har samlat en del av våra vanligaste frågor. Har du en fråga som inte står med? Chatta med oss!

Komma igång

Vad är Dooer?

Dooer är en bokföringsbyrå med hjälp av artificiell intelligens. Vi vill förändra bokföringsbranschen genom att göra det lättare för småföretagare. Vi vill få dig att älska bokföring genom att slippa göra den.

Hur mycket kostar Dooer?

Våra priser är noggrannt framtagna för att kunna passa just ditt företag. Vi rekommenderar aldrig våra tjänster om vi inte tror att vi är en bra passform för din verksamhet. Du kan läsa mer om våra priser här.

Kan jag avsluta tjänsten när som helst?

Absolut. Vi har ingen bindningstid, och vi ser till att det är lätt att föra över all din data från Dooer. Helt riskfritt.

Är det svårt att byta redovisningsbyrå?

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Oavsett vilken storlek av paket som passar just dig, så hjälper vi dig med bytet från din gamla byrå. Helt gratis!

Hur betalar jag för Dooer?

Du behöver inget kreditkort när du beställer Dooer. Efter att du har gjort din beställning kommer vi att kontakta dig, och tjänsten börjar gälla först från och med det datum du får inloggning. När allt är igång och funkar som det ska så fakturerar vi dig månadsvis i efterskott.

Kan jag prova innan jag bestämmer mig?

Vi har ingen bindningstid, så du kan prova oss utan risk, och om du känner inom ett par dagar att Dooer inte var något för dig kan du säga upp avtalet inom 2 veckor utan att vi kommer fakturera dig.

Om tjänsten

Har ni någon demo?

Vi har inget demo-konto. Detta beror delvis på att kontot kommer vara kopplat till ditt personliga BankID vilket behövs för att testa tjänsten. Men vi har ingen bindningstid, så skulle du inte gilla Dooer kan du avsluta när som helst.

Stödjer ni alla bolagsformer?

I dagsläget stödjer vi endast aktiebolag. Om du driver ditt företag i en annan bolagsform, tillexempel enskild firma, får du gärna signa upp dig så vi kan kontakta dig när vi har stöd för det

När kommer min bank att fungera med Dooer?

SEB och Swedbank är de banker vi stödejer idag. Men vi jobbar stenhårt på att fixa fler banker och kommer att meddela så fort vi gjort det. Även om vi inte stödjer just din bank idag är du varmt välkommen att signa upp dig så vi kan återkomma!

Vad ingår i Dooer bokföring?

Vi är en fullständig redovisningsbyrå som har allt du behöver. Löpande bokföring, löpande moms- och arbetsgivardeklarationer men även bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration ingår.

När kommer mjukvaran?

Under våren bestämde vi oss för att bli en fullständig redovisningsbyrå där vi kör vår egen mjukvara med våra kunder. Vi har dock inte släppt tankarna att låta andra byråer jobba med den mjukvara som vi byggt, som komplement till vår byråverksamhet. Men när det blir vet vi ännu inte.

Är er lösning lämplig för mig som frilansare med AB?

Den tjänsten som vi erbjuder just nu är att vi sköter all bokföring åt kunden. Där passar en frilansare med AB in perfekt.

Säkerhet

Hur säkert är Dooer?

Vi lagrar vår kundinformation på flera servrar som befinner sig på olika platser, så att vi har säker backup.

Är ni en riktig byrå?

Ja.

Vem tar hand om min bokföring?

Vi har redovisningsekonomer in house som sköter den löpande bokföringen samt ser till att våra tekniska finesser gör allt korrekt.

Gör ni all bokföring med hjälp av AI?

Hos Dooer jobbar våra experter med att ge dig stöd och hjälp, istället för att sitta med lågkvalificerade uppgifter. De lämnar vi till vårt AI istället. Det gör att du slipper debitering vid enklare sysslor som vanliga byråer idag tar bra betalt för.